Filtru pe categorii
  • views 13918 Vizualizări
  • posts 0

Roşii umplute cu brînză de oi

 Ingrediente:

  • 4-6 roşii tare (de mărime medie),
  • foi de salată pentru garnisire.

Pentru umplutură:

  • 1 ½  pahar de brînză rasă,
  • 100 g de unt,
  • 3-4 felii de usturoi.

Mod de preparare:

Tăiați „capacele” roşiilor sau faceţi „o floare”, cu ajutorul linguriţei scoateţi pulpa roşiilor, umpleţi cu masa obţinută.

Prepararea umpluturii: Brînza nesărată amestecaţi-o cu untul moale. Adăugaţi usturoiul, tocat cu cuţitul. Amestecaţi.

Puneţi roşiile umplute pe foile de salată.

 

Preparat culinar pregătit la restaurantul „La Taifas”
bucătar-şef Dorofeeva Ala
or. Chișinău, Bucuresti, 67

Localităţile Moldovei şi diasporei

Ratuş

Statut:
Sat
Prima atestare:
1921
Populația:
1229 locuitori

Ratuş este un sat din cadrul comunei Drăsliceni, raionul Criuleni. Amplasat pe malul drept al Ichelului, pe șoseaua Bălți-Chișinău, satul este situat la o distanță de 43 km de orașul Criuleni și la 18 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1229 de oameni. Satul Ratuș a fost întemeiat în anul 1921.

Citeşte mai departe