Filtru pe categorii
  • views 28863 Vizualizări
  • posts 0

Ciuperci umplute

Ingrediente:

  • 8 ciuperci shampignon medii,
  • 1 lingură unt,
  • 1 lingură brînză nesărată.

Pentru umplutură:

  • 1 ceapă,
  • 1 lingură unt,
  • sare,
  • piper negru măcinat.

Mod de preparare:

Pălăriile ciupercilor se umplu, se presară cu brînză şi se coc la cuptor. Se ser­vesc şi reci şi calde.

Prepararea umpluturii: Picioruşele ciupercilor se mărunţesc şi se înăbuşă în unt, se adaugă ceapa prăjită, sarea, piperul, se amestecă.

 

Preparat culinar pregătit la restaurantul „La Taifas”
bucătar-şef Dorofeeva Ala
or. Chișinău, Bucuresti, 67

Localităţile Moldovei şi diasporei

Ghioltosu

Statut:
Sat
Prima atestare:
1453
Populația:
921 locuitori

Ghioltosu este un sat din cadrul comunei Ţiganca, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Cantemir și la 132 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 921 de oameni. Satul Ghioltosu a fost menționat documentar în anul 1453.

Citeşte mai departe