Filtru pe categorii
  • views 13344 Vizualizări
  • posts 0

Castraveţi cu salată verde şi brînză

Ingrediente:

  • 2 castraveţi,
  • 150 g foi de salată verde,
  • 100 g ceapă verde,
  • 2 linguri de brînză rasă,
  • 1 ou,
  • 1 linguriţă,
  • 3 linguri de maioneză,
  • 2 linguri de verdeaţă tocată (mărar şi pătrunjel).

 Mod de preparare:

Tăiaţi castraveţii fidea, adăugați ceapa tocată mărunt, foile de salată mărunţite, feliile de ou fiert, mărarul și pătrunjelul tocate mărunt. Stropiţi totul cu suc de lămîie, săraţi, amestecaţi totul. Puneţi salata pe farfurie moviliţă, condimentaţi cu maioneză, presăraţi cu brînză rasă, decoraţi cu verdeaţă de pătrunjel.

 

Preparat culinar pregătit la restaurantul „Most”
bucătar-şef Ciobanu Larisa
or. Сhişinău, str. Arborilor, 17/1
 

Localităţile Moldovei şi diasporei

Cremenciug

Statut:
Sat
Prima atestare:
1611
Populația:
638 locuitori

Cremenciug este un sat şi comună din raionul Soroca. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cremenciug, Valea, Sobari și Livezi. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Soroca și la 184 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 638 de oameni. Satul Cremenciug a fost menționat documentar în anul 1611.

Citeşte mai departe