Filtru pe categorii
  • views 17905 Vizualizări
  • posts 0

Salată cu carne de vită şi fasole roşii

  Ingrediente:

  • 300 g de carne de vită,
  • 2/3 de pahar de fasole roşii (sau 1 pahar de fasole roşii conservate),
  • 10-12 shampignoni marinaţi,
  • castraveţi marinaţi,
  • piper negru măcinat,
  • sare,
  • 2 linguri de ulei,
  • foi de salată.

Pentru sos:

  • 4 linguri de maioneză,
  • 4 linguri de muştar.

Mod de preparare:

Tăiaţi carnea de vită felii, presăraţi cu sare şi piper, prăjiţi în ulei pînă e gata. Tăiaţi ciupercile în 4 părţi, castraveţii marinaţi – felii. Tăiaţi foile de salată ca tăiţei măşcaţi sau rupeţi-le cu mîinile. Amestecaţi maioneza cu muştarul. Uniţi toate ingredientele, amestecaţi.

 

Preparat culinar pregătit la restaurantul „Novas”
bucătar-şef Carapostol Alexandr
mun. Chișinău, or. Sîngera str. Aerogării, 31

Localităţile Moldovei şi diasporei

Cobîlea, loc.st.cf

Statut:
Sat
Prima atestare:
1892
Populația:
242 locuitori

Cobîlea este stație de cale ferată în cadrul comunei Cotiujenii Mari din raionul Șoldănești. Stația de cale ferată este situată în valea rîului Ciorna, la o distanță de 16 km de oraşul Şoldăneşti şi la 134 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia stației de cale ferată constituia 242 de oameni. Stația de cale ferată Cobîlea a apărut în anul 1892.

Citeşte mai departe