Filtru pe categorii
  • views 31005 Vizualizări
  • posts 0

Roşii umplute cu vinete

Ingrediente:

  • 4-6 roşii cărnoase,
  • sare,
  • 1 lingură de verdeaţă tocată mărunt.

Pentru umplutură:

8-10 linguri de vinete (vezi receta Vinete tocate)

Mod de preparare:

Tăiați „capacul” roşiilor sau faceţi cîte „o floare”, cu ajutorul linguriţei scoateţi pulpa şi seminţele roşiilor, umpleţi cu vinete.

Înainte de a servi, presăraţi cu verdeaţa tocată.

 

Preparat culinar pregătit la restaurantul „La Taifas”
bucătar-şef Dorofeeva Ala
or. Chișinău, Bucuresti, 67

Localităţile Moldovei şi diasporei

Voinescu

Statut:
Sat
Prima atestare:
1623
Populația:
2762 locuitori

Voinescu este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Voinescu este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 55 km de orașul Hîncești și la 82 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2762 de oameni. Satul Voinescu a fost menționat documentar în anul 1623.

Citeşte mai departe