07 octombrie 2010, 11:20
18341
Gustarea haiducului
Ingrediente:
- 200 g de brînză de oi,
- 200 g de piept de porc afumat,
- 100 g de slănină afumată sărată,
- un mănunchi de ceapă verde,
- verdeaţă pentru garnisire.
Mod de preparare:
Curăţaţi şi spălaţi ceapa. Tăiaţi toate ingredientele felii. Garnisiţi înainte de a o servi.
Preparat culinar pregătit la restaurantul „Doina”
bucătar-şef Putreșa Ana
or. Сhişinău, str. Trandafirilor, 6
În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?
Localitățile Republicii Moldova
- Statut:
- Sat
- Prima atestare:
- 1611
- Populația:
- 638 locuitori
Cremenciug este un sat şi comună din raionul Soroca. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cremenciug, Valea, Sobari și Livezi. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Soroca și la 184 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 638 de oameni. Satul Cremenciug a fost menționat documentar în anul 1611.
Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.