21 ianuarie 2011, 17:19 views 14232

Pui la grătar

Ingrediente:

•    2 pui,
•    2 linguri de ulei vegetal,
•    1 lingură de vin de masă,
•    3 linguri de mujdei,
•    sare,
•    piper negru măcinat.

Mod de preparare:

Puiul se taie în două de-a lungul şirei spinării, se bate uşor, se sară, se piperează pe partea interioară, se stropeşte cu vin, se unge cu ulei vegetal şi se lasă pentru 50-60 minute. Se frige pe reţeaua grătarului, periodic ungîndu-se cu ulei.

Mujdeiul se serveşte separat.

 

Preparat culinar pregatit la restaurantul „Atlantida”
bucatar-sef Dumanscaia Valentina
or. Comrat str. Lenin,

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1900
Populația:
911 locuitori

Nicolaevca este un sat şi comună din raionul Floreşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Valea Rădoaiei și Nicolaevca. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Florești și la 126 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 911 de oameni. Satul Nicolaevca a fost întemeiat în anul 1900.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.