11 june 2015, 10:51 Music from the movies views 6137
În Găgăuzia va fi sărbătorită Ziua Vinului
11 june 2015, 10:51 Music from the movies views 6137

În Găgăuzia va fi sărbătorită Ziua Vinului

În Găgăuzia va fi sărbătorită duminică, 8 noiembrie, Ziua Vinului. La eveniment vor participa oficiali de la Chişinău, reprezentanţi ai misiunilor diplomatice acreditate în Republica Moldova, oaspeţi din străinătate, dar şi locuitorii regiunii. În cadrul festivalului vor fi expuse produse de la fabricile din Găgăuzia, relatează Radio Moldova Actualităţi.

Potrivit președintelui Comitetului Executiv al UTA Găgăuzia, Irina Vlah, Ziua Vinului va culmina cu o horă tradițională, jucată în centrul orașului Comrat.

„Vă invit să participați la această sărbătoare frumoasă. În centrul orașului Comrat, cele mai bune companii vitivinicole din sudul țării vor servi oaspeții festivalului cu vin și bucate tradiționale", a spus bașcanul Găgăuziei, Irina Vlah.

Amintim că în acest an, Ziua Națională a Vinului a fost sărbătorită pe 3 și 4 octombrie.

Source: trm.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1795
Populația:
1547 locuitori

Caterinovca este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţi: Sadchi și Caterinovca. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Camenca și la 129 km de Chișinău. Populaţia satului Caterinovca alcătuia 1547 de oameni în anul 2012. Satul Caterinovca a fost menționat documentar în anul 1795.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.