15 november 2016, 10:05 views 6044
Circulaţia rutieră, restricţionată în centrul Chișinăului
15 november 2016, 10:05 views 6044

Circulaţia rutieră, restricţionată în centrul Chișinăului

În legătură cu vizita în Republica Moldova a preşedintelui Bulgariei, Rosen Plevneliev, Inspectoratul Naţional de Patrulare (INP) va asigura ordinea publică şi securitatea circulaţiei rutiere.

Ofițerii de patrulare vor asigura siguranţa traficului rutier, circulația rutieră fiind restricționată pe traseele de deplasare și redirecționată pe străzile adiacente acestora, iar la intersecţiile din capitală va fi prezent cîte un echipaj de patrulare, pentru prevenirea şi contracararea posibilelor încălcări ale ordinii de drept.

În context, INP solicită șoferilor ca în perioada 15-16 noiembrie, în timpul vizitei preşedintelui bulgar, să evite pe cît posibil centrul capitalei și să manifeste toleranță față de deplasarea delegației, să respecte regulile de circulație şi semnalele impuse de agenţii de circulație pentru a evita eventualele ambuteiaje.

Source: trm.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1924
Populația:
396 locuitori

Andriașevca Nouă este un sat din cadrul comunei Frunză din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Slobozia și la 125 km de Chișinău. Populaţia satului Andriașevca Nouă alcătuia 396 de oameni în anul 2004. Satul Andriașevca Nouă a fost înființat în anul 1924.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.