02 november 2016, 10:45 views 7032
Toate gheretele vor fi demontate și evacuate (Doc)
02 november 2016, 10:45 views 7032

Toate gheretele vor fi demontate și evacuate (Doc)

Toate gheretele amplasate în fâșia riverană de protecție a râului Bâc vor fi demontate și evacuate. O dispoziție în acest sens a fost semnată de viceprimarul Nistor Grozavu.

Conform documentului, gheretele urmează să fie evacuate în termen de jumătate de an. Demontarea și evacuarea acestora va fi efectuată de proprietarii gheretelor, pe cont propriu.

În context, preturile sectoarelor vor informa agenții economici, deținători de gherete din zona menționată, despre necesitatea evacuării gheretelor respective.

În cazul neexecutării prevederilor dispoziției în termenele stabilite de către agenții economici, gheretele vor fi evacuate în mod forțat de către serviciile preturii de sector.

14418492_md_58_d.pdf

Source: www.realitatea.md

Keywords:

Chisinau , gherete , evacuare

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1485
Populația:
8644 locuitori

Băcioi este un sat şi comună din municipiul Chișinău. Din componenţa comunei fac parte localităţile Frumuşica, Băcioi, Străisteni și Brăila. Localitatea se află la distanța de 11 km de municipiul Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 8644 de oameni. Satul Băcioi a fost menționat documentar în anul 1485.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.