03 september 2015, 15:20 views 12021
Carnavalul de la Mamaia s-a mutat pentru o zi la Chişinău
03 september 2015, 15:20 views 12021

Carnavalul de la Mamaia s-a mutat pentru o zi la Chişinău

Carnavalul de la Mamaia s-a mutat pentru o zi la Chişinău. Animatorii din România au defilat în costume colorate şi sclipitoare în faţa moldovenilor, pe care speră să-i ademenească la vară pe litoralul Mării Negre. Parada a avut loc în cadrul primului Târg de Turism din Republica Moldova.

Carnavalul de Mamaia, care ani la rând atrage pe litoral mii de turişti, a putut fi admirat astăzi şi la Chişinău. Cei drept, parada nu a fost la fel de spectaculoasă, chiar dacă publicul a fost răsfăţat cu fete îmbrăcate sumar şi cu tradiţionalii rege şi regina.

Spectacolul a fost organizat cu scopul de a atrage turiştii din Republica Moldova în staţiunile însorite din Mamaia.

"Ştim că turiştii moldoveni merg mai mult pe litoralul altor ţări, în Turcia, Grecia, Bulgaria, pe noi ne interesează să-i invităm acasă, în România, pe litoralul românesc", a spus președintele Asociației Litoral-Delta Dunării, Corina Martin.

Operatorii turistici spun că pe lângă plajele fiebrinţi, la Mamaia se dau cele mai tari petreceri.

"Maia este capitala distracţiei, nu te distrezi nicăieri, mai ca în Mamaia, nici chiar în Ibitza".

Unii moldoveni nu s-au prea lăsat convinşi să meargă în vacanţă anume la Mamaia, şi asta pentru că preţurile sunt mari alţii, însă, mai stau pe gânduri.

"Putem să plecăm, ca atare avem de gând să mergem la greci, dar Mamaia o să încercăm nu am fost niciodată. Fetele îs frumoase? Sigur, da, destul de frumoase".

La Târgul de Turism din Chişinău au fost expuse oferte şi pentru cei care vor să-şi petreacă vacanţa de vară în Bulgaria, Grecia şi Turcia.

Source: www.prime.md

Keywords:

carnaval , Chisinau , cultura

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
165 locuitori

Vladimirovca este un sat din comuna Popencu din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Rîbnița și la 102 km de Chișinău. Populaţia satului Vladimirovca alcătuia 165 de locuitori în anul 2012. Satul Vladimirovca a fost înființat în secolul XX.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.