06 august 2022, 13:30 Sport views 1331
Antrenorul principal de la Sheriff, Iuri Vernidub, și-a părăsit postul
Photo: moldova.sports.md
06 august 2022, 13:30 Sport views 1331

Antrenorul principal de la Sheriff, Iuri Vernidub, și-a părăsit postul

Antrenorul principal al clubului de fotbal Sheriff din Tiraspol, Iuri Vernidub, și-a părăsit postul.

Părțile au încetat cooperarea la solicitarea specialistului ucrainean.

Potrivit serviciului de presă al FC Sheriff, în legătură cu circumstanțele și la solicitarea specialistului ucrainean Iuri Vernidub, conducerea FC Sheriff și antrenorul principal al clubului au încetat cooperarea de comun acord între părți.

Yuri Nikolayevich Vernidub a devenit antrenorul principal al clubului din Tiraspol în iarna lui 2021. În toamna lui 2021, a condus FC Sheriff în faza grupelor din Liga Campionilor și în partea de primăvară a competiției europene, unde a jucat în turul eliminatoriu al Ligii Europa.

"Yuri Nikolayevich Vernidub va rămîne pentru totdeauna în istoria clubului. Echipa FC Sheriff îi mulțumește antrenorului pentru contribuția sa la dezvoltarea clubului nostru și îi urează succese în continuare în cariera sa profesională", spune serviciul de presă al FC Sheriff.

De menționat că în 2021, Sheriff, sub conducerea lui Vernidub, a ajuns pentru prima dată în faza grupelor Ligii Campionilor, unde a ocupat locul 3 în grupa cu Real, Inter și Shakhtar, înscriind 7 puncte. În septembrie, clubul din Moldova a învins echipa Real la Madrid.

În a doua parte a sezonului, Sheriff a participat la playoff-ul Ligii Europa, unde au fost învinși de Braga.

 

 

Source: noi.md

Keywords:

Iuri Vernidub , Sheriff , demisie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
3025 locuitori

Olişcani este un sat şi comună din raionul Șoldăneşti. Olişcani este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la o distanță de 6 km de orașul Șoldănești și la 124 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3025 de oameni. Prima atestare documentară a localității cu numele „satul lui Oleșco” datează din 20 decembrie 1437.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.