27 april 2021, 14:00 Sport views 3169
Speranța Nisporeni, prima victorie după jumătate de an
27 april 2021, 14:00 Sport views 3169

Speranța Nisporeni, prima victorie după jumătate de an

Speranța Nisporeni a sparta gheața și a obținut prima victorie după jumătate de an. "Alb-albaștrii" au învins CodruLozova cu 2-1 și astfel au întrerupt seria de 11 meciuri fără victorie în Divizia Națională.

În meciul restanță, din cadrul etapei a 26-a, gazdele au deschis scorul în minutul 32 prin Marius Manole. Speranța a reușit să restabilească echilibrul pe tabelă în repriza secundă. Mai întîi, Oleksandr Ermacenko a egalat în minutul 67, iar peste 9 minute, Serghei Trofan a adus victoria mult așteptată a echipei oaspete.

"Orice înfrîngere aduce o mare dezamăgire. Am avut o primă repriză bună, am dominat în totalitate, am avut destule ocazii de a marca. Trebuie să ducem totul la bun sfîrșit pentru că am condus cu 1-0 și cursul jocului era în favoarea noastră. Trebuia să înscriem și din păcate a funcționat principiul: dacă nu înscrii tu, înscrie adversarul. Speranța a demonstrat că poate juca fotbal cînd își dorește. A fost o echipă unită în repriza a doua", a menționat Alexei Savinov, antrenor Codru Lozova.

Speranța este pe locul 8 în clasament cu 22 de puncte acumulate în 29 de meciuri, iar Codru este lanterna roșie cu doar 6 puncte în tot atîtea partide jucate.

În următoarea etapă, gruparea din Nisporeni o va întîlni pe Milsami Orhei, iar Codru va juca cu liderul Diviziei Naționale, Sheriff Tiraspol.

Source: noi.md

Keywords:

fotbal , meci , victorie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1443-1453
Populația:
1187 locuitori

Teliţa este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Din componenţa comunei fac parte localităţile Teliţa și Teliţa Nouă. Localitatea se află la distanța de 17 km de orașul Anenii Noi și la 49 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1187 de oameni. Satul Telița a fost menționat documentar între anii 1443-1453.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.