Arată noutățile începînd cu...

eye 940 Vizualizări

Speranța Nisporeni, prima victorie după jumătate de an


Speranța Nisporeni a sparta gheața și a obținut prima victorie după jumătate de an. "Alb-albaștrii" au învins CodruLozova cu 2-1 și astfel au întrerupt seria de 11 meciuri fără victorie în Divizia Națională.

În meciul restanță, din cadrul etapei a 26-a, gazdele au deschis scorul în minutul 32 prin Marius Manole. Speranța a reușit să restabilească echilibrul pe tabelă în repriza secundă. Mai întîi, Oleksandr Ermacenko a egalat în minutul 67, iar peste 9 minute, Serghei Trofan a adus victoria mult așteptată a echipei oaspete.

"Orice înfrîngere aduce o mare dezamăgire. Am avut o primă repriză bună, am dominat în totalitate, am avut destule ocazii de a marca. Trebuie să ducem totul la bun sfîrșit pentru că am condus cu 1-0 și cursul jocului era în favoarea noastră. Trebuia să înscriem și din păcate a funcționat principiul: dacă nu înscrii tu, înscrie adversarul. Speranța a demonstrat că poate juca fotbal cînd își dorește. A fost o echipă unită în repriza a doua", a menționat Alexei Savinov, antrenor Codru Lozova.

Speranța este pe locul 8 în clasament cu 22 de puncte acumulate în 29 de meciuri, iar Codru este lanterna roșie cu doar 6 puncte în tot atîtea partide jucate.

În următoarea etapă, gruparea din Nisporeni o va întîlni pe Milsami Orhei, iar Codru va juca cu liderul Diviziei Naționale, Sheriff Tiraspol.

Cuvinte cheie:

fotbal , meci , victorie

Localităţile Moldovei şi diasporei

Jura

Statut:
Sat
Prima atestare:
1769-1774
Populația:
1342 locuitori

Jura este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Jura este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Rîbnița și la 78 km de Chișinău. Populaţia satului Jura alcătuia 1342 de oameni în anul 2011. Satul Jura a fost menționat documentar între anii 1769-1774.

Citeşte mai departe