27 september 2012, 11:57 Sport views 7356
27 september 2012, 11:57 Sport views 7356

Moldoveanul Boris Sava - de șase ori campion mondial


Foto: moldova.sports.md 

Luptătorul moldovean de stil liber Boris Sava a obţinut în week-end, la Budapesta (Ungaria), al şaselea titlu de campion mondial de veterani, categoria de vîrstă de pînă la 50 de ani, a remarcat astăzi, într-o conferinţă de presă, fostul lui antrenor, Nicolae Oriol, transmite MOLDPRES.

În finală, el l-a devansat pe Saidmagomed Masiev din Federaţia Rusă.

Republica Moldova fost prezentă la recenta ediţie a Mondialele cu patru sportivi. Toţi au devenit premianţi. Campion la categoria de greutate pînă la 85 de kilograme, Divizia A, a devenit Tudor Eni din Călăraşi, Petru Marta (Chișinău) s-a clasat pe locul doi la categoria de greutate de 76 de kilograme, Divizia E, iar Petru Moraru din Călăraşi a ocupat locul trei la categoria de 76 de kilograme, Divizia B.

Boris Sava (49 de ani) este profesor la Liceul republican cu profil sportiv din Chișinău.

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
2792 locuitori

Sculeni este un sat şi comună din raionul Ungheni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Blindești, Floreni, Gherman și Sculeni. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Ungheni și la 130 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2792 de oameni. Satul Sculeni a fost menționat documentar în anul 1437.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.