19 may 2016, 14:45 Kaleidoscope views 11263
19 may 2016, 14:45 Kaleidoscope views 11263

Nivelul de încredere depinde de aspectul partenerului


Foto: kirushina.files.wordpress.com 

În materie de afaceri oamenii se bazează pe acele persoane a căror aspect inspiră încredere, indiferent dacă se poate avea încredere într-adevăr în acest om.

O persoană are tendinţa de a judeca despre caracterul şi calităţile morale ale altor oameni după aspectul lor. Aşa cum au arătat experimentele psihologilor de la Universitatea din Warwick (Marea Britanie), chiar şi în probleme financiare importante, noi estimăm fiabilitatea după aspectul partenerului, relatează compulenta.ru.

Cu alte cuvinte, decizia de a avea încredere în persoană sau nu, aproape în întregime este luată în baza aspectului partenerului. Nu face să rîdem de cei care s-au dovedit a fi păcăliți de escroci:o persoană deschisa, o strîngere de mînă fermă şi privirea directă te poate înșela, chiar dacă în ambele urechi vi se va striga să nu aveți încredere. Pe de altă parte, cei care merg la interviu pentru a obține un loc de muncă ar trebui să exerseze abilităţile actoricești: capacitatea de a reprezenta un tip onest va conta mai mult decît experienţă, studiile şi recomandările.

Keywords:

psihologie , om , relatii

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1895
Populația:
1144 locuitori

Morenii Noi este un sat şi comună din raionul Ungheni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Şicovăţ și Morenii Noi. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Ungheni și la 124 km de Chișinău. La recensământul din anul 2004, populaţia satului constituia 1144 de oameni. Satul Morenii Noi a fost înființat în anul 1895.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.