Go to section: Music
08 may 2022, 14:30 Contests, festivals, musical projects views 3625
Irinei Rimes și a Surorilor Osoianu, au făcut senzație pe scena festivalului UNTOLD
Photo: perfecte.md
08 may 2022, 14:30 Contests, festivals, musical projects views 3625

Irinei Rimes și a Surorilor Osoianu, au făcut senzație pe scena festivalului UNTOLD

David Ciente, Irina Rimes și Surorile Osoianu au reușit să creeze un moment istoric pe scena principală a festivalului. Combinația dintre instrumental și voce a creat o atmosferă unică, transmite replicamedia.

Piesa „Ielele” a trezit în mulți participanți emoții mixte. Fluierul, rock-ul, folclorul și vocea surorilor Osoianu s-au completat de minune și au create un moment de neuitat.

Surorile Osoianu s-au simțit ca în tinerețe pe scena de la UNTOLD festival și au fost surprinse de căldura și energia publicului.

„Nouă ne plac provocările și a fost o experiență faină alături de David și Irina, iar publicul a fost cald, plin de energie și foarte numeros (…) Se vede munca organizatorilor prin ceea cred au reușit să realizeze”, au declarat surorile Osoianu.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1576
Populația:
1307 locuitori

Rujniţa este un sat din cadrul comunei Bîrlădeni, raionul Ocniţa. Satul Rujniţa este situat la o distanţă de 27 km de oraşul Ocniţa şi la 219 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1307 oameni. Prima menţiune documentară a Rujniţei datează din 5 decembrie 1576. 

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.