Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Muzica

eye 1191 Vizualizări

Irinei Rimes și a Surorilor Osoianu, au făcut senzație pe scena festivalului UNTOLD


Foto: perfecte.md

David Ciente, Irina Rimes și Surorile Osoianu au reușit să creeze un moment istoric pe scena principală a festivalului. Combinația dintre instrumental și voce a creat o atmosferă unică, transmite replicamedia.

Piesa „Ielele” a trezit în mulți participanți emoții mixte. Fluierul, rock-ul, folclorul și vocea surorilor Osoianu s-au completat de minune și au create un moment de neuitat.

Surorile Osoianu s-au simțit ca în tinerețe pe scena de la UNTOLD festival și au fost surprinse de căldura și energia publicului.

„Nouă ne plac provocările și a fost o experiență faină alături de David și Irina, iar publicul a fost cald, plin de energie și foarte numeros (…) Se vede munca organizatorilor prin ceea cred au reușit să realizeze”, au declarat surorile Osoianu.

Localităţile Moldovei şi diasporei

Cîşliţa-Prut

Statut:
Sat
Prima atestare:
1610
Populația:
1271 locuitori

Cîşliţa-Prut este un sat şi comună din raionul Cahul. Cîşliţa-Prut este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 47 km de orașul Cahul și la 209 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1271 de oameni. Satul Cîşliţa-Prut a fost menționat documentar în anul 1610.

Citeşte mai departe