26 july 2019, 11:05 Moldovan reality views 2850
Ilan Șor, anunțat în căutare
26 july 2019, 11:05 Moldovan reality views 2850

Ilan Șor, anunțat în căutare

Controversatul om de afaceri Ilan Șor a fost anunțat în căutare națională.

Magistrații Curții de Apel Cahul au emis un mandat de arestare pe numele acestuia. Informația a fost confirmată de către procurorul Andrei Baeșu.

O decizie în acest sens a fost luată astăzi, 25 iulie, de către magistrații Curții de Apel Cahul. La ședință s-au prezentat doar avocații și procurorii, Ilan Șor a lipsit.

Apărătorii lui Ilan Șor intenționează să atace decizia de astăzi a Curții de Apel Cahul la Curtea Supremă de Justiție.

Menționăm că la data de 26 iunie, procurorii anticorupție au cerut mandat de arestare și darea în căutare a lui Ilan Șor. Mandatul de arestare pe numele lui Șor a fost cerut pe motiv că acesta a încălcat măsura preventivă de control judiciar, în cadrul dosarului pe frauda bancară. Procurorii au făcut un demers în acest sens la Curtea de Apel Cahul.

Tot la data de 26 iunie, procurorii anticorupție au aplicat sechestru pe mai multe bunuri mobile, imobile, cote care aparțin lui Ilan Șor. Acțiunile de sechestru fac parte din dosarul fraudei bancare.

Anterior, oamenii legii au confirmat că Ilan Șor a trecut ilegal frontiera în perioada 14-17 iunie.

Source: unimedia.info

Keywords:

Ilan Shor , cautare

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1665
Populația:
984 locuitori

Ghiduleni este un sat şi comună din raionul Rezina. Din componenţa comunei fac parte localităţile Ghiduleni, Roșcanii de Jos și Roșcanii de Sus. Satul Ghiduleni este situat la o distanță de 39 km de orașul Rezina și la 78 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 984 de oameni. Satul Ghiduleni a fost atestat documentar la 30 iunie 1665.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.