24 january 2019, 16:45 Moldovan reality views 13680
Una dintre cele mai mari întreprinderi din Moldova a fost vîndută
24 january 2019, 16:45 Moldovan reality views 13680

Una dintre cele mai mari întreprinderi din Moldova a fost vîndută

A fost vîndută una dintre cele mai mari întreprinderi din Moldova - Combinatul de Tutun din Chișinău (în prezent: SA „TUTUN-CTC").

Această informație a fost confirmată de Agenția Proprietății Publice, menționînd că noul proprietar al Fabricii de Tutun a devenit Compania Le Bridge Corporation Limited, care a achiziționat pachetul de acţiuni de 90,81%, ce aparţinea statului, acesta fiind scos în vînzare de autorități.

Suma tranzacției nu a fost încă făcută publică.

Acţiunile SA „TUTUN-CTC", în proporție de 90,81%, aparţineau statului, fiind scoase în repetate rînduri în vînzare, în cadrul licitațiilor de la Bursa de Valori din Moldova. Ultima dată a fost scos în vînzare la o licitație-concurs comercială pentru vînzarea de proprietăți publice, care a avut loc în perioada 12 octombrie-12 decembrie 2018.

Pachetul de acţiuni de 90,81% ale SA „TUTUN-CTC", cu capitalul social de 111,82 milioane de lei, a fost oferit spre vînzare la un preț inițial de 165,76 milioane de lei.

S.A. „TUTUN-CTC" importă, produce și comercializează produse din tutun.

Source: noi.md

Keywords:

vînzare , întreprindere

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1704
Populația:
794 locuitori

Isăicani este un sat din cadrul comunei Valea-Trestieni, raionul Nisporeni. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Nisporeni și la 94 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 794 de oameni. Satul Isăicani a fost menționat documentar în anul 1704.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.