Go to section: Nature and tourism
09 march 2021, 14:00 Nature and tourism views 2821
Restricții de circulație în Bulgaria pentru vehiculele cu masa totală mai mare de 12 tone
09 march 2021, 14:00 Nature and tourism views 2821

Restricții de circulație în Bulgaria pentru vehiculele cu masa totală mai mare de 12 tone

Agenția Națională Transport Auto (ANTA) informează despre noi restricții de circulație pe teritoriul Bulgariei pentru vehiculele cu masa totală mai mare de 12 tone, transmite Noi.md cu referire la agora.md.

Acestea nu vor fi aplicate transportului de mărfuri periculoase (ADR), animale vii, produse alimentare perisabile sau bunuri aflate sub regim de control al temperaturii.

Astfel, în conformitate cu notificarea Agenției Executive de Administrare a Transportului Rutier a Republicii Bulgaria, transmisă de către Secretariatul Forului Internațional de Transport, sînt anunțate restricțiile de circulație aplicate vehiculelor destinate transportului de mărfuri cu masa totală mai mare de 12 tone, inclusiv remorcile și semiremorcile, utilajelor agricole, tractoarelor și transportului specializat, pe unele sectoare din Rețeaua Națională de Drumuri a Republicii Bulgaria, în următoarele zile:

  • 03 septembrie 2021, între orele 18.00 și 21.00;
  • 06 și 12 septembrie 2021, între orele 16.00 și 20.00.

Pentru nerespectarea restricțiilor impuse, în conformitate cu prevederile Legii privind circulația rutieră a Republicii Bulgaria, sînt stabilite următoarele sancțiuni:

1) privarea de dreptul de a conduce un autovehicul pentru o perioadă de 1 lună și amendă de 300 BGN (leva bulgară) pentru conducătorul auto care circulă pe un sector de drum cu interdicție temporară de circulație;

2) rivarea de dreptul de a conduce un autovehicul pentru o perioadă de 3 luni și amendă de 1000 BGN (leva bulgară) pentru conducătorul auto care refuză să respecte indicațiile autorităților de control și reglementare a traficului în cazul interdicției temporare de circulație.

Source: noi.md

Keywords:

Bulgaria , restrictie , transport

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
1157 locuitori

Mereşeuca este un sat şi comună din raionul Ocniţa. Mereşeuca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la 18 km de orașul Ocnița și la 218 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1157 de oameni. Satul Mereșeuca a fost menționat documentar în anul 1437.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.