10 december 2011, 14:50 Contests, festivals, musical projects views 4605
10 december 2011, 14:50 Contests, festivals, musical projects views 4605

Redeschiderea centrului medical la Strășeni

Deja mai mult de o saptămînă activează sediul spitalului raional Străşeni care oferă asistenţă  medicală specializată de ambulator. Edificiul găzduiesţe secţia consultativă şi cea stomatologică.

Medicii specialişti spun că sunt mulţumiţi de condiţiile oferite, mai ales că au aşteptat redeschiderea acestui edificiu mai mult de 10 ani, mai sunt careva lacune dar în curînd vor fi soluţionate.

In sediul renovat al spitalului raional Străşeni activează 28 medici în secţia consultativă şi 8 medici în secţia stomatologie.

 

Sursa: canalregional.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1896
Populația:
759 locuitori

Valea Perjei este un sat şi comună din raionul Cimişlia. Valea Perjei este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Cimișlia și la 58 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 759 de oameni. Satul Valea Perjei a fost menționat documentar în anul 1896.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.