31 july 2017, 11:40 views 4600
Comercianții de vechituri au primit locuri gratuite într-o piață
31 july 2017, 11:40 views 4600

Comercianții de vechituri au primit locuri gratuite într-o piață

Comercianții de vechituri din apropiere de Gara Feroviară au fost redirecționați în piața Agrovista, iar potrivit funcționarilor de la Pretura sectorului Centru, doritorilor li s-au oferit locuri gratuite de comerț. Astfel, 90 dintre comercianți au primit locuri la mese, iar 200, la sol.

Din spusele pretorului interimar al Preturii sectorului Centru, Pavel Rusu, mai sunt încă vreo 20 de comercianți, care se împotrivesc schimbărilor.

De asemenea, potrivit funcționarului, zona este deja salubrizată, iar la fața locului se află un angajat al Poliției capitalei și un angajat al Preturii Centru.

Amintim că, săptămîna trecută, un grup de comercianți de vechituri de pe bulevardul I. Gagarin au protestat în fața Primăriei Chișinău împotriva deciziei autorităților de a le interzice să-și vîndă marfa în stradă.

Source: realitatea.md

Keywords:

Gara Feroviară , piata , comert

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1900
Populația:
163 locuitori

Pocrovca este un sat din cadrul comunei Ciolacu Nou, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Fălești și la 120 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 163 de oameni. Satul Pocrovca a fost menționat documentar în anul 1900.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.