17 november 2016, 14:15 views 4577
Suspendări parțiale de trafic pe strada Alexei Mateevici
17 november 2016, 14:15 views 4577

Suspendări parțiale de trafic pe strada Alexei Mateevici

Pe strada Alexei Mateevici din capitală va fi sistat parțial traficul rutier în decurs de circa o săptămînă. Strada va fi închisă din cauza lucrărilor de defrișare a și curățare a arborilor, dar și de pozare a apeductului de pe Alexei Mateevici, nr. 34, potrivit Primăriei Chișinău.

Astfel, de la data de 18 noiembrie și până la data de 25 noiembrie va fi sistat parțial traficul pe strada Alexei Mateevici, nr. 34, timp în care se vor executa lucrările de pozare a apeductului. După finisarea lucrărilor, Regia Exdrupo va restabili cu beton asfaltic învelișul rutier.

Totodată, în ziua de sâmbătă, 19 noiembrie, între orele 7:00 - 16:00, va fi sistat traficul rutier pe strada Mateevici, în perimetrul străzilor Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni - Vasile Alecsandri. Aici vor fi efectuate lucrări de defrișare și curățare a arborilor, precum anunțase, la începutul acestei săptămîni, directorul Spații Verzi, Eliferii Haruța.

Organizarea transportului public care traversează zona, în ziua de 19 noiembrie, între orele 7:00 - 16:00.

Source: www.realitatea.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1924
Populația:
46 locuitori

Mărcăuţii Noi este un sat din cadrul comunei Mărcăuţi, raionul Briceni. Satul este situat la o distanță de 17 km de orașul Briceni, 33 km de stația de cale ferată Ocnița și 224 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 46 de oameni. Satul Mărcăuții Noi a fost întemeiat în anul 1924.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.