01 february 2016, 12:00 views 7264
Câţi copii au venit pe lume în maternităţile din Capitală
01 february 2016, 12:00 views 7264

Câţi copii au venit pe lume în maternităţile din Capitală

S-au născut la cumpăna dintre ani. 14 copii au venit pe lume în maternităţile din Capitală de Revelion. Prima naştere s-a înregistrat la Maternitatea numărul 1. Potrivit medicilor, cei mai mulţi nou-născuţi sunt băieţei. Toţi micuţii sunt perfect sănătoşi.

"Gogoasa lui mama, a sa fii vedeta ti-au spus multi".

Eva-Maria a venit pe lume la scurt timp după miezul nopţii. Fetiţa are o greutate de peste 3 kilograme şi o lungime de 50 de centimetri.

"La ce oră ai nascut? -La 12 si 20. Soţul cum a primit noutatea cand a simitit ca trebuie sa nasti?-Oleaca s-a speriat, dar a fost cu noi in sala de nasteri. Aşa a vrut Domnul sa fie".

În noaptea de Revelion şi-a văzut visul împlinit şi familia Amării.

"Moş Craciun ne-a adus cel mai mare cadou ne simtim bine. -Va-ţi asteptat că o sa naşteţi astăzi?-Nu, data a fost programata pe 10 ianuarie. Doar am pregatit masa de sarbatoare si am chemat salvarea".

"Este prima zi a noului an, prima lună din an. -Este un an neobişnuit.-Da, anul maimuţei şi uite la noi s-a născut aşa o maimuţică. O să îi dăm o educaţie bună, o să meargă la studii.-Să fie preşedintele ţării .-Da, preşedinte".

Medicii susţin că, de Revelion, la Chişinău s-au născut mai mulţi băieţi.

"În nopatea de anul nou, după ora 12 au fost noua naşteri. 6 băieţei şi 3 fetiţe. Deja este neobişnuit că le-a dat Domnul să se nască în ziua de Revelion. Primul copilaş s-a născut la 1 si 50, baieţel", a relatat medicul-obstretician de la Institutul Mamei şi Copilului, Angela Moroşan.

Anul trecut, în prima zi a anului, în ţară s-au născut 127 de copii.

Source: www.publika.md

Keywords:

copii , 2016

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1554
Populația:
1125 locuitori

Holoşniţa este un sat şi comună din raionul Soroca. Din componenţa comunei fac parte localităţile: Holoşniţa și Cureşniţa. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Soroca și la 171 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1125 de oameni. Satul Holoșnița a fost menționat documentar în anul 1554.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.