18 november 2015, 11:33 views 4969
Trafic restricţionat în centrul Capitalei
18 november 2015, 11:33 views 4969

Trafic restricţionat în centrul Capitalei

Trafic restricţionat în centrul Capitalei. În perioada 19-27 noiembrie, accesul automobilelor pe strada Vasile Alecsandri, tronsonul cuprins între străzile București şi Mihail Kogălniceanu, va fi suspendat.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Capitalei, circulaţia va fi oprită temporar în legătură cu executarea lucrărilor de reabilitare a drumurilor.

Astfel, în perioada lucrărilor, transportul public va circula conform unor trasee speciale.

Microbuzele de pe linia 114 se vor deplasa de la strada Vasile Alecsandri pe străzile București, Vlaicu Pîrcălab, Alexei Șciusev şi, în continuare, pe traseul stabilit.

Iar microbuzele de pe linia 116 vor circula pe străzile 31 August, Tighina, Alexei Mateevici şi în continuare pe traseul obişnuit.

Pentru a evita blocajele în trafic, şoferii sunt îndemnaţi să respecte indicatoarele rutiere temporare.

Source: www.publika.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1911
Populația:
1010 locuitori

Băiuş este un sat şi comună din raionul Leova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cociulia Nouă și Băiuş. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Leova și la 100 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1010 oameni. Satul Băiuș a fost menționat documentar în anul 1911.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.