15 march 2021, 12:45 Classical music views 2189
Angajații Poștei Moldovei protestează, după ce le-au fost reduse salariile
15 march 2021, 12:45 Classical music views 2189

Angajații Poștei Moldovei protestează, după ce le-au fost reduse salariile

Mai mulți angajați ai Întreprinderii de Stat Poșta Moldovei au intrat astăzi, 15 martie, în grevă.

Aceștia protestează împotriva planului anticriză al conducerii care presupune reducerea salariilor pentru muncitori, transmite noi.md cu referire la tv8.md.

 Într-o intervenție live pe Facebook, angajații mai multor filiale solicită demisia directorului general interimar al Î. S. Poșta Moldovei, Vitalie Zaharia.

 Protestatarii au venit cu pancarde pe care scria „Zaharia pleacă”, „noi nu vom ceda”, „prostia nu se iartă”.

„În 300 de oficii numai cîte o persoană lucrează pe timp de pandemie, la restul persoanelor ce face domnul Zaharia, le dă cîte un picior/ În afară de acesta, m-am documentat, reducerea zilelor de lucru, de la cinci, la trei, chiar dacă trebuie, după caz, reieșind din volumul serviciilor solicitate și fluxul de oameni. Sună oamenii și se plîng că așteaptă cîte două trei ore pînă o să veniți voi”, a declarat unul din protestatari.

Source: noi.md

Keywords:

posta , protest , Balti

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1813
Populația:
4525 locuitori

Gaidar este un sat şi comună din UTA Găgăuzia. Gaidar este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 25 km de municipiul Comrat și la 120 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 4525 de oameni. Satul Gaidar a fost menționat documentar în anul 1813.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.