31 december 2014, 09:55 Health views 19491
31 december 2014, 09:55 Health views 19491

Medicii se confruntă cu depresia, care nu se poate trata cu medicamente


Foto: informing.ru

Oamenii de știință americani susțin că există cazuri de depresie, care nu sînt tratate de medicamente. Acest lucru se întîmplă din cauza dependenței de antidepresive.

30 % din persoanele care suferă de diferite forme de depresie, după ce cursul urmat nu au simțit nicio îmbunătățire. Dinamica pozitivă a fost observată, numai după al doilea și, uneori, după al treilea curs de tratament. Aproximativ 5 % dintre pacienți nu au observat nici o îmbunătățire, indiferent de cît de mult au folosit antidepresive.

Profesorul de psihiatrie și neurologie la Universitatea din Michigan Huda Akil explică faptul că acest rezultat este observat ca urmare a faptului că, în timp, organismul se obișnuiește cu medicația. Sînt eficiente la prima prescriere, iar apoi valoarea terapeutică a medicamentului scade.

În legătură cu aceasta, cercetătorii au ajuns la concluzia că este necesar să se caute noi tratamente pentru tulburările mintale.

Source: informing.ru

Keywords:

depresie , medicina , medicamente

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1772
Populația:
397 locuitori

Cot este un sat din cadrul comunei Climăuţii de Jos, raionul Șoldăneşti. Amplasat pe malul drept al Nistrului, satul Cot se află la o distanță de 26 km de orașul Șoldănești și la 144 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 397 de oameni. A fost atestat documentar în 1772.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.