20 july 2013, 23:11 Sport views 8014
20 july 2013, 23:11 Sport views 8014

Horoscopul pentru 21 iulie 2013


BERBEC: Duminica se intrezaresc evenimente, intalniri cu multa lume. Imaginea ta in ochii celorlalti va capata noi valente, insa depinde doar de tine sa iti construiesti o imagine favorabila.

TAUR Duminica ar fi bine sa te relaxezi plimbandu-te in gradina botanica sau la o expozitie de pictura.

GEMENI: Accentul acestor zile va cadea pe relatiile parteneriale si pe banii si bunurile detinute in comun cu partenerul de viata, colaboratorii sau partenerii de afaceri. Sunt posibile discutii aprinse, descoperirea unor nereguli in documente si constatarea faptului ca au ramas sarcini de lucru nerezolvate. Totusi, retine ca deocamdata gandirea si comunicarea sunt viciate si una se gandeste, alta se spune si alta se intelege. Recomandabil este sa fii intelegator cu ceilalti si sa indeplinesti corect si la timp treburile care depind de tine.

RAC: Duminica pot aparea nemultumiri in relatiile parteneriale, insa hiba este la tine.

LEU: Duminica se recomanda repaos, odihna si hrana usoara. Organismul va da semnale serioase de obosela, iar afectiunile aparatului digestiv si osos se pot evidentia din plin.

FECIOARA: Duminica intervin discutii cu persoana iubita sau cu copiii. Detaseaza-te si fii intelegator cu toata lumea!

BALANTA: Duminica ar fi bine sa stai acasa, alaturi de membrii familiei. Arunca-ti o privire in spatiul locativ si reorganizeaza-l astfel incat sa devina mai primitor.

SCORPION: Duminica se intrezaresc intalniri si dialoguri cu rudele si prietenii apropiati. Comunicarea este deficitara, asa incat ar fi bine sa discuti doar pe marginea subiectelor usoare si de interes general.

SAGETATOR: Ai multa energie, insa cu greu ti-o poti canaliza. De aici apar tot felul de nemultumiri sufletesti mai mult sau mai putin fondate. Pe de o parte te nelinisteste capitolul financiar, deoarece deocamdata atat veniturile tale, cat si ale partenerului de viata sunt fluctuante, dar minime. Ai dori sa cheltuiesti mai mult, sa investesti sau sa faci credite, insa nu se recomanda. Rezuma-te la cheltuielile strict necesare si ai incredere ca vor veni si vremuri mai bune. Detaseaza-te de cotidian si bucura-te de zilele libere ale weekend-ului.

CAPRICORN: Duminica te vei simti mai bine, revenind in mijlocul celorlalti cu forte noi.

VARSATOR: Zilele acestea vei fi inconjurat de prieteni. Cu toate ca esti foarte ocupat cu activitatea profesionala, va trebui sa iti gasesti timp si pentru acestia. De retinut ca deocamdata ai in preajma ta doar falsi prieteni si falsi sustinatori. Evita sa iti divulgi secretele si planurile de viitor. Se pot relua discutii mai vechi pe teme profesionale, in care ai fost implicat alaturi de actualii prieteni. Daca este vorba de organizatii, grupuri sau asociatii mari de oameni, ar fi bine sa faci cativa pasi inapoi si sa analizezi pe indelete ce se petrece cu acestea.

PESTI: Duminca, prietenii iti vor fi prin preajma fie ca vrei, fie ca nu. Ar fi bine sa te bazezi mai mult pe tine, pentru ca deocamdata esti de fapt singur.

 

Sursa: www.astrocafe.ro

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1622
Populația:
1725 locuitori

Calaraşovca este un sat şi comună din raionul Ocniţa. Din componenţa comunei fac parte două localităţi: Berezovca şi Calaraşovca. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1725 de locuitori. Satul Calaraşovca este situat la o distanţă de 30 km de oraşul Ocniţa şi la 210 km de Chișinău. Satul  Calaraşovca a fost întemeiat în anul 1622.  

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.