07 january 2023, 09:30 Sport views 945
Primul sportiv moldovean calificat la Paris 2024
07 january 2023, 09:30 Sport views 945

Primul sportiv moldovean calificat la Paris 2024

Dan Olaru s-a clasat pe locul 4 la European Games Kraków-Małopolska 2023! Astăzi, el a obținut două victorii uluitoare în competiția individuală.

Dan Olaru a demonstrat o determinare și o abilitate extraordinare pe parcursul întregii competiții, reușind să se impună în fața unor concurenți de elită. Performanța sa remarcabilă l-a adus în careul de ași, consolidîndu-i statutul de unul dintre cei mai promițători arcași ai țării noastre.

Această calificare la Jocurile Olimpice de la Paris 2024 este o recunoaștere binemeritată a dedicării și efortului depuse de Dan Olaru. Talentul său desăvîrșit și angajamentul de a-și atinge obiectivele au fost răsplătite pe deplin.

Nu putem decît să fim mîndri de reprezentantul nostru, care ne-a adus atît de multă bucurie și entuziasm într-un domeniu atît de competitiv. Dan Olaru este un exemplu pentru tinerii sportivi, inspirîndu-i să persevereze și să se îndrepte spre excelență.

Felicitări, Dan Olaru, pentru această performanță extraordinară! Îți dorim mult succes în pregătirile pentru Jocurile Olimpice de la Paris 2024. sîntem alături de tine și sîntem siguri că vei continua să strălucești în acest drum spre succes!

Source: noi.md

Keywords:

Dan Olaru , sportiv , olimpiada

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1447
Populația:
2020 locuitori

Palanca este un sat şi comună din raionul Ştefan Vodă. Palanca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 43 km de orașul Stefan Vodă și la 138 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2020 de oameni. Satul Palanca a fost menționat documentar în anul 1447.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.