06 january 2022, 10:15 Sport views 1614
Echipa de box a Moldovei a fost întîmpinată călduros acasă
Photo: boxing.md
06 january 2022, 10:15 Sport views 1614

Echipa de box a Moldovei a fost întîmpinată călduros acasă

La Aeroportul Internațional Chișinău a fost întîmpinată selecționata Moldovei care se întoarcea de la Campionatul European de box care a avut loc la Erevan, transmite boxing.md.

La campionat, peste 200 de boxeri din 39 de țări ale lumii vechi au luptat pentru dreptul de a urca pe podium și de a cîștiga o medalie.

Țara noastră a ocupat onorabilul loc 18 în competiția neoficială pe echipe, iar chișinăuianul Alexandru Paraschiv a cîștigat medalia de bronz la categoria de greutate 67 kg.

 

Source: boxing.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1644
Populația:
904 locuitori

Mănoileşti este un sat şi comună din raionul Ungheni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Mănoileşti, Novaia Nicolaevca, Vulpești și Rezina. Satul Mănoilești este situat la o distanță de 9 km de orașul Ungheni și la 99 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 904 oameni. Satul Mănoilești a fost atestat documentar în anul 1644.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.