08 november 2021, 16:00 Sport views 2374
Sheriff Tiraspol a reușit să ajungă în play-off-ul Ligii Campionilor
08 november 2021, 16:00 Sport views 2374

Sheriff Tiraspol a reușit să ajungă în play-off-ul Ligii Campionilor

Sheriff Tiraspol a învins Crvena Zvezda cu scorul general de 2-1 și s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor.

Campioana Moldovei și-a asigurat totodată cel puțin participarea în grupele Ligii Europei, transmite Noi.md cu referire la tv8.md.

În returul de la Tiraspol din 10 august, galben-negrii s-au impus cu scorul de 1-0, iar singurul gol al partidei a fost marcat de Danilo Arboleda, în minutul 45+2.

În turul disputat la Belgrad, Sheriff a încheiat meciul la egalitate, scor 1-1. Pentru a ajunge în această fază a competiției, Sheriff a mai trecut de Teuta (Albania) cu scorul general de 5-0 și de Alashkert (Armenia), scor general 4-1.

În play-off-ul UCL, formația tiraspoleană va juca cu Dinamo Zagreb (Croația). Primul meci va avea loc la Tiraspol, pe 17 august, iar returul – în deplasare, pe 24 august.

Campioana Moldovei este pentru a treia oară în istorie în play-off-ul Champions League, după ce a mai reușit această performanță în sezoanele 2009/10 și 2010/11. Totodată, formația tiraspoleană în premieră trece de trei tururi preliminare în Liga Campionilor.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1897
Populația:
9325 mii locuitori
Logo

Ocniţa este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Ocniţa. Amplasat  pe malul drept al rîului Nistru, la hotar cu Ucraina, oraşul se află la o distanţă de 230 km de Chișinău. Ocniţa este cel mai nordic punct feroviar din Republica Moldova. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 9325 locuitori. Apariţia Ocniţei este legată de construcţia, la sfîrşitul secolului XIX, a căii ferate Bălţi-Cernăuţi. Localitatea Ocniţa, care a stat la originile oraşului de azi, a apărut pe lîngă staţia Ocniţa în anul 1897.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.