05 february 2018, 11:13 Sport views 11099
S-a desfășurat Campionatului Euro-Asiatic Voievod Moldova (Foto, Video)
05 february 2018, 11:13 Sport views 11099

S-a desfășurat Campionatului Euro-Asiatic Voievod Moldova (Foto, Video)

La Universitatea de Stat de Educaţie Fizică şi Sport s-a desfășurat cea de-a cincea ediţie a Campionatului Euro-Asiatic Voievod Moldova 2018.

Campionatul s-a desfășurat sub patronajul președintelui Igor Dodon, în cadrul programului dedicat Anului Ștefan cel Mare și Sfînt - Domnitor al Moldovei. La deschiderea campionatului a participat și candidatul PSRM la funcția de primar general al capitalei, Ion Ceban, care le-a urat participanților succes și obținerea de noi performanțe în domeniul sportului.

Menționăm că în vederea marcării anului Stefan cel Mare și Sfînt, șeful statului a aprobat un plan de acțiuni ce conține 50 de măsuri de amploare în domenii precum istoria, cultura, educația, sportul.

Source: noi.md

Keywords:

Voievod , sport , Campionat

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1546
Populația:
2087 locuitori

Cernoleuca este un sat şi comună din raionul Donduşeni. Cernoleuca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat pe pîrâul Cubolta, la o distanță de 15 km de orașul Dondușeni și la 170 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 2087 de oameni. Prima atestare documentară a satului Cernoleuca datează din anul 1546.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.