02 august 2018, 14:45 Sport views 12303
Clubul moldovenesc „Dinamo” împlinește 25 de ani!
02 august 2018, 14:45 Sport views 12303

Clubul moldovenesc „Dinamo” împlinește 25 de ani!

Moldovenii.md îi felicită cordial pe toți membrii legendarului club „Dinamo" cu ocazia importantei aniversări.

În condițiile extreme ale timpului complex și controversat, Clubul Sportiv Central „Dinamo" a reușit să își restructureze activitatea în formatul unui club de model european.

El a reușit să obțină o nouă formă organizațională și juridică, folosind baza tehnico-materială și resursele umane existente, a stabilit strategia și prioritățile urmînd tradițiile glorioase ale Clubului „Dinamo".

Toate lucrurile le fac oamenii. Și la acest capitol „Dinamo" are cu ce se mîndri. E vorba de sute de nume ale celor care au dăltuit gloria sportivă a Moldovei, care muncesc cu credincioșie pe tărîmul meseriei de antrenor, contribuind la pregătirea fizică a discipolilor, dezvoltînd genurile de sport militar-aplicative, sportul de performanță.

„Dinamo" a fost întotdeauna susținut puternic și ajutat de autoritățile statului.

Fără exagerare, CSC „Dinamo", în ceea ce privește numărul de medalii cîștigate la jocurile olimpice, campionatele mondiale și europene, poate fi comparat cu unele țări. Acesta un indicator sigur al valorii Clubului în mișcarea sportivă a Moldovei!

Or, mottoul Clubului „Dinamo" – „Puterea stă în mișcare!" – nu este un slogan gol. Aceasta este esența Clubului „Dinamo".

Felicitări cu ocazia celor 25 de ani împliniți, dragi "dinamoviști"!

Vă dorim sănătate, fericire, prosperare, realizări înalte, noi victorii olimpice în beneficiul statului suveran Republica Moldova.

Keywords:

sport , Dinamo

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1772
Populația:
561 locuitori

Buzduganii de Sus este un sat din cadrul comunei Valea Mare, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 8 km de orașul Ungheni și la 117 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 561 de oameni. Satul Buzduganii de Sus a fost menționat documentar în anul 1772.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.