01 may 2017, 12:20 Sport views 3890
Naționala de futsal a învins Turcia
01 may 2017, 12:20 Sport views 3890

Naționala de futsal a învins Turcia

Selecționata de futsal a Moldovei a obținut victorie, scor 5-2, în primul meci amical cu Turcia, disputat la Yalova. Golurile tricolorilor au fost marcate de Sergiu Tacot (dublă), Andrian Lașcu, Andrei Negara și Cristian Obadă.

Selecționerul Vladimir Vusatâi a trimis în teren din primele minute următorii jucători: Oleg Chitoroagî, Sergiu Tacot, Andrian Lașcu, Cristian Obadă și Constantin Burdujel. Turcia și Moldova urmează să mai joace un meci amical pe 5 ianuarie în complexul sportiv din orașul Yalova.

Partidele din Turcia reprezintă pentru naționala Moldovei o ultimă etapă de pregătire către Campionatul European de futsal. În prima rundă preliminară, tricolorii vor juca în grupa B, alături de Grecia, San Marino și Țara Galilor. Meciurile vor avea loc în perioada 23 ianuarie – 1 februarie 2017 în Țara Galilor.

Source: ipn.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1859
Populația:
6200 locuitori

Hlinaia este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Hlinaia este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Slobozia și la 111 km de Chișinău. Populaţia satului Hlinaia alcătuia 6200 de oameni în anul 2007. Satul Hlinaia a fost atestat documentar în anul 1859.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.