12 october 2015, 15:33 Sport views 5122
Participă și tu la ”Maratonul de Crăciun”
12 october 2015, 15:33 Sport views 5122

Participă și tu la ”Maratonul de Crăciun”

Pentru data de 20 decembrie 2015 este planificată a treia ediţie a cursei în costume de carnaval – "Maratonul de Crăciun". Conform organizatorilor, acesta urmează să întrunească circa 1000 de amatori ai alergărilor şi cei mai veseli şi iubitori de viaţă moldoveni.

Astfel, Moşi Crăciuni, Supermeni, Zorro, diverse animăluţe şi multe alte personaje au ocazia de a intra în cursa de 3 km și de a primi cadouri.

La ediţia ce vine, în urma votării vor fi premiate trei cele mai bune costume, precum şi participanţii maratonului.

Maratonul de Crăciun - o cursă costumată pentru întreaga familie, ce trece prin străzile centrale ale Chișinăului, pe o distanță magică de 3 km.

Startul cursei și locul de finiș sunt în Scuarul Teatrului de Operă și Balet. Toți participanții înregistrați pe site-ul craciun.md, trebuie să se apropie de punctul de distribuire a numerelor de participant și a căciulițelor de Crăciun pentru a putea participa la cursă.

Distribuirea numerelor de participant și a căciulițelor va începe de la 10:00 pînă la 11:30, iar la 12:00 se va da startul cursei!

Sunt așteptați toți doritorii!

Organizatorul evenimentului este Reţeaua sportivă de socializare Sporter.md.

Source: artinfinit.md

Keywords:

sport , maraton , Crăciunul

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1560
Populația:
3439 locuitori

Glinjeni este un sat şi comună din raionul Făleşti. Glinjeni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 28 km de orașul Fălești și la 122 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 3439 de oameni. Satul Glinjeni a fost menționat documentar în anul 1560.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.