11 september 2011, 15:30 Sport views 3883
11 september 2011, 15:30 Sport views 3883

Handbaliştii moldoveni s-au califcat în finala Campionatului Europei

În Malta s-a încheiat turneul preliminar al Campionatului Europei la handbal printre ţările mici „Challenge Trophy 2011”. Naţionala de tineret a Moldovei a reuşit să se califice în finală, după ce a învins Scoţia, Malta şi Azerbaidjanul.

Calificarea în finală a fost disputată în confruntarea cu Azerbaidjan, în care Moldova a învins cu scorul de 34-31. Cele mai multe goluri au fost marcate de jucătorul moldovean Anatoli Bulov – 13. Pentru echipa condusă de Alexandr Covalciuc au evoluat următorii jucători: Alexandr Silverstov, Ivan Maruha, Alexandr Lupaşco, Iaroslav Veiţîhovschi, Valeriu Erhan, Maxim Anghelov, Anatoli Bulov, Nicolai Melnic, Dumitru Cemîrtan, Eugen Ursuleac, Serghei Costin, Artem Raţă, Andrei Mitrofan şi Eduard Scripnic. Cel mai bun golgheter a devenit Anatoli Bulov, care evoluează pentru echipa română “Ştiinţa” Bacău.

Finala „Challenge Trophy 2011” va avea loc pe 21 ianuarie 2012 în Belgrad. În meciul decisiv Moldova va întîlni Insulele Feroe.

 

Sursa: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1517
Populația:
2729 locuitori

Cosăuţi este un sat şi comună din raionul Soroca. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cosăuţi și Iorjniţa. Localitatea se află la distanța de 11 km de orașul Soroca și la 165 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2729 de oameni. Satul Cosăuți a fost menționat documentar în anul 1517.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.