03 may 2013, 00:01 Kaleidoscope views 8042
03 may 2013, 00:01 Kaleidoscope views 8042

Horoscopul pentru 5 martie 2013

BERBEC: În cursul acestei zile, ai putea îmbrăca atitudinea atotştiutorului, care dispune de un sfat sau o povară pentru oricine. Ai tendinţa de a-ţi impune cu vehemenţă punctul de vedere, convins fiind că nu ştie nimeni mai bine decît tine, ce este de zis sau de făcut. Energia vitală este destul de redusă astăzi şi îţi recomand să o dozezi cu moderaţie şi înţelepciune.

TAUR:
Prietenii îţi pot aduce astăzi tot felul de provocări. În cazul în care gestionezi finanţele altora, îţi recomand să fii foarte prudent la plasamentele pe care le faci, căci ai tendinţa de a juca mare şi de a risca mai mult decît este cazul. Fii judicios şi cu propriile-ţi resurse căci ai tendinţa de a pune interesele celor din anturaj pe primul loc, din exces de mărinimie.

GEMENI: Astăzi eşti cam tot timpul în alertă, gata să tragi la ţintă cu săgeţile din tolbă, către oricine te contrazice sau încearcă să îţi dicteze o oarecare direcţie. Raporturile cu şefii sau autorităţile sînt destul de încordate datorită inflexibilităţii sau tendinţei tale de a domina, ori de a ieşi învingător din orice confruntare. Fii diplomat, paşnic şi primeşte feedback-ul celorlalţi.

RAC: În această zi, poţi simţi că ţi-ar prinde bine ceva mai multă disciplină în ceea ce priveşte modul în care te administrezi şi cum îţi asumi responsabilităţile vizavi de muncă. Ai putea avea tendinţa de a compensa organizarea, cu autoritatea pentru a încerca să atingi obiectivele pe care ţi le-ai propus dar rezultatele ar putea fi sub aşteptări, iar relaţiile tensionate.

LEU: Tu dispui de o energie fizică debordantă, care se cere a fi descărcată şi echilibrată. Îţi recomand să îţi investeşti forţele fizice în plimbări în aer liber, sport sau chiar prin paşi de dans, în braţele persoanei iubite sau în compania copiilor. Unele cheltuieli neprevăzute se pot ivi pe nepusă masă, onorează-le cu consideraţie şi fii recunoscător pentru tot ce ai.

FECIOARĂ: Tu poţi juca rolul lui “Gică contra” în raporturile pe care le ai cu familia. Tradiţiile, obiceiurile deja încetăţenite în spaţiul intim în care te desfăşori sînt supuse reformei şi transformării. Îţi face mare plăcere să filosofezi, dar ai tendinţa de a exagera şi de impune pretenţii partenerului de viaţă ceea ce l-ar putea incomoda, generînd poate conflicte.

BALANŢA: Fraţii sau surorile pot intra în vizorul tău în cursul acestei zile căci poţi simţi că este de datoria ta să îi sfădeşti pentru modul în care îşi gestionează viaţa. Temperează-ţi tendinţa spre indiscreţie sau reproş. Citeşte şi negociază cu mare atenţie contractele pe care le ai în lucru, cu atît mai mult, dacă implică străinătatea. Nu te stresa prea mult la serviciu.

SCORPION: Situaţia ta financiară nu se prezintă prea grozav şi parcă ţi-ai pierdut răbdarea în a aştepta o soluţie din partea altora, pentru îmbunătăţirea standardului tău deviaţa. Păstrează-ţi  încrederea în talentele şi calităţile cu care eşti înzestrat, fă-ţi un plan de acţiune, fii creativ şi începe să pui în practică toate cunoştinţele acumulate. Soarele a răsărit şi pe strada ta.

SĂGETĂTOR: Astăzi eşti foarte centrat pe tine însuţi, pe propriile-ţi plăceri şi interese dar se pare că cineva din familie, poate un părinte sau chiar persoana iubită, nu este pe aceeaşi lungime de undă cu tine, ceea ce poate atrage discuţii aprinse, în contradictoriu, menite să elucideze unele principii de viaţă. Poate apărea subit necesitatea unei reparaţii sau poate o inundaţie.

CAPRICORN: În cursul acestei zile, eşti înclinat spre meditaţie şi rugăciune, în lăcaşe de cult, cu o puternică încărcătură spirituală pentru a-ţi găsi răspunsuri la unele frămîntări interioare profunde. Poţi simţi să te abandonezi în seama sorţii. Poţi slăbi controlul sau înverşunarea dar nu deveni pasiv. Dacă circuli cu maşina, îţi recomand să fii prudent în trafic.

VĂRSĂTOR: Tu ai putea resimţi astăzi separarea de un grup de prieteni, de un cerc de interese sau poţi ieşi de sub aripa unei persoane influente. Nu dramatiza, permite schimbărilor să se petreacă. Autoritatea şi notorietatea ta sînt în plin proces de reconfigurare, probabil îţi construieşti o nouă imagine, iar în timp te vei bucura de recunoaştere şi apreciere pentru munca ta.

PEŞTI: Îţi place să împarţi sarcinile şi dreptatea la locul de muncă. Manifeşti o fire foarte energică, competitivă şi nu te laşi pînă nu mobilizezi pe toată lumea, în direcţia dorită de tine. Este posibil să întîmpini cîteva rezistenţe din partea superiorilor ierarhici sau poate chiar tu te răzgîndeşti pe parcurs. Alege-ţi cu înţelepciune cuvintele pe care le adresezi familiei.

.

 

Sursa: www.astrocafe.ro

 

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1552
Populația:
114 locuitori

Rediul de Sus este un sat din cadrul comunei Albineţul Vechi, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Fălești și la 138 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 114 oameni. Satul Rediul de Sus a fost menționat documentar în anul 1552.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.