02 november 2013, 09:13 Kaleidoscope views 5920
02 november 2013, 09:13 Kaleidoscope views 5920

Amazon îşi va lansa moneda proprie

Сlienţii Amazon vor putea să achiziţioneze, în curînd, aplicaţii prin intermediul unei noi monede virtuale puse la dispoziţia lor de către retailerul american. Anunţul a fost făcut în cursul săptămînii de către reprezentanţii companiei, informează Marketplace.

Persoanele interesate vor putea achiziţiona cu monede Amazon aplicaţii pentru tableta Kindle Fire, motiv pentru care dezvoltatorii de aplicaţii vor avea de cîştigat de pe urma banilor virtuali.

Şi retailerul american va avea de cîştigat de pe urma introducerii monedei Amazon, aceasta fiind o modalitate de a atrage cei mai buni dezvoltatori de aplicaţii.

Moneda Amazon va fi lansată, cel mai probabil, în cursul lunii mai a acestui an.

Keywords:

internet , gadgeturi , bani

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1574
Populația:
8 locuitori

Iagorlîc este un sat din cadrul comunei Goian din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Dubăsari și la 58 km de Chișinău. Populaţia satului Iagorlîc alcătuia 8 oameni în anul 2011. Satul Iagorlîc a fost menționat documentar în anul 1574.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.