23 november 2012, 11:35 Kaleidoscope views 8186
23 november 2012, 11:35 Kaleidoscope views 8186

Misiunea FMI în R. Moldova i-a făcut pe moldoveni să citească


Foto: svoboda.ru

În librăriile din Republica Moldova a crescut cererea pentru cartea lui John Perkins ”Confesiunile unui asasin economic”.  Potrivit vînzătorilor, cel mai mult ea este solicitată de studenți și profesori de la universitățile din Moscova. Cu toate acestea, în ultimii ani, numărul celor care se interesează de best-seller se extinde în mod semnificativ. Acest lucru pare a fi deosebit de pregnant mai ales dacă ținem seama de faptul că, recent, la finalul vizitei sale în Moldova, misiunea Fondului Monetar Internațional și-a exprimat satisfacția în legătură cu Programul de trei ani de cooperare cu Guvernul și l-a lăudat.

Cartea lui John Perkins este prima scriere autobiografică despre viața, pregătirea și metodele de funcționare a unei grupe suprasecrete – profesioniști de cea mai înaltă calificare, chemați să lucreze cu cei mai importanți lideri politici și economici din țările lumii, față de care SUA manifestă interes. Cartea-confesiune, care a devenit un best-seller în America și Europa, și J. Perkins dezvăluie pîrghiile secrete ale politicilor economice mondiale, explica recentele întîmplări stranii care au schimbat drastic viața noastră.

Keywords:

misiune , FMI , carte

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1623
Populaţia:
2426 locuitori

Ignăţei este un sat şi comună din raionul Rezina. Ignăţei este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la o distanță de 42 km de orașul Rezina şi la 100 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2426 de oameni. Satul Ignăţei din ţinutul Orheiului este atestat documentar în anul 1623.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.