11 january 2012, 14:34 Kaleidoscope views 5907
11 january 2012, 14:34 Kaleidoscope views 5907

Schimbarea la față a Yahoo

Unul dintre cele mai importante proiecte ale Marissei Mayer, noul CEO Yahoo, este "Project Homerun", prin care pagina principală a portalului Yahoo va fi schimbată, scrie Business Insider.

Încă de cînd a părăsit Google pentru Yahoo, Mayer a precizat că vrea ca noua companie pe care o conduce să se concentreze pe produse pe care oamenii le folosesc în fiecare zi. Şi cum Yahoo este al treilea cel mai accesat site de pe internet, după Google şi Facebook, îmbunătăţirea designului pare, într-adevăr, o prioritate pentru Mayer, notează sursa.

Informaţia conform căreia prima pagină a Yahoo va fi schimbată nu a fost confirmată oficial, însă Business Insider a aflat-o din "surse multiple". Acestea susţin că, începînd cu 1 noiembrie, în jur de 1-2% dintre utilizatorii americani ai Yahoo vor vedea deja noua pagină, iar după încă patru săptămîni de teste, toţi utilizatorii vor vedea noul Yahoo.

Business Insider publică şi o fotografie cu noul Yahoo, trimisă de una dintre surse. Din imagine, se observă că bara de căutare rămîne fixă, în partea de sus a ecranului, pe prima pagină sunt mai puţine linkuri către paginile Yahoo (Dating, Flickr, Games, Jobs, Messenger, Music, My Yahoo şi TV dispar), iar ştirile momentului, precum şi horoscopul şi vremea, au o importanţă crescută în noul Yahoo.

Keywords:

internet

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1909
Populația:
117 locuitori

Camencuţa este un sat din cadrul comunei Danu, raionul Glodeni. Localitatea se află la distanța de 11 km de Glodeni şi la 182 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 117 oameni. Satul Camencuța a fost menționat documentar în anul 1909.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.