25 october 2012, 09:24 Kaleidoscope views 8878
25 october 2012, 09:24 Kaleidoscope views 8878

În preajma triunghiului Bermudelor a fost descoperit un oraș subacvatic

Doi oameni de știință, Paul Weinzweig și Pauline Zalitzki, lucrînd  în largul coastei în Cuba și cu ajutorul unui robot submersibil, au confirmat faptul că un oraș gigantic există pe fundul oceanului, scrie vesti.ru. Site-ul orașului antic - care include mai multi sfincși și cel puțin patru piramide gigantice, plus alte structuri, uimitor, se găsește în granițele Triunghiului Bermudelor.

Potrivit unui raport, dovezile indică faptul ca orașul a fost inundat simultan cu momentul în care apele au fost în creștere și cu scufundarea terenului în mare. Acest lucru se corelează exact cu legenda Atlantidei.

Dezastrul poate să fi fost produs la sfîrșitul ultimei ere glaciare. Deoarece calota glaciară arctică s-a topit catastrofal, a cauzat creșterea nivelului mării peste tot în lume, în special în emisfera nordică. Liniile de coastă s-au schimbat; terenul a fost pierdut; insulele (chiar continente insulare) au dispărut.

Echipa de oameni de știință și experți în arheologie și oceanografie au studiat ruinele antice ale clădirilor aflate la o adîncime de 600 de metri în ocean și au ajuns la concluzia că aceasta ar fi Atlantida.

 

Keywords:

descoperire

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1955
Populația:
13 locuitori

Podul Lung este un sat din comuna Sipoteni, raionul Călăraşi. Localitatea se află la distanța de 9 km de orașul Călărași și la 58 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 13 oameni. Satul Podul Lung a fost înființat în anul 1955.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.