18 october 2012, 15:52 Kaleidoscope views 5979
18 october 2012, 15:52 Kaleidoscope views 5979

Schimbarea RADICALĂ făcută de Facebook fără să anunţe

Facebook a anulat controversatele sugestii pentru tag-uri pentru utilizatorii din Europa.

Această funcţie de pe site-ul de socializare lua informaţii biometrice atunci cînd un utilizator eticheta un prieten într-o fotografie, iar apoi, în viitoarele postări, site-ul făcea sugestii pentru o etichetare mai corectă în fotografii.

Dar compania a fost puternic criticată atunci cînd a introdus această funcţie în mod automat în iunie pentru toţi utilizatorii din Europa fără să anunţe oficial.

Anularea acestei funcţii şi ştergerea datelor biometrice va fi un şoc pentru companie care se chinuie să găsească noi modalităţi de a transforma stocul de informaţii personale ale utilizatorilor în bani, de cînd a fost listată pe bursă în acest an.

Site-ul de socializare a fost forţat să efectueze o revizie a intoducerii acelei controversate funcţii după ce a fost pusă la îndoială protecţia datelor private.

Site-ul a anunţat luna trecută că va suspenda această funcţie în Europa şi va şterge toate datele biometrice începînd cu 15 octombrie.

Keywords:

internet

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1586
Populația:
1302 locuitori

Dărcăuţi este un sat şi comună din raionul Soroca. Din componenţa comunei fac parte localităţile: Mălcăuţi, Dărcăuţi și Dărcăuţii Noi. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Soroca și la 182 km de Chișinău. La recensământul din anul 2004, populaţia satului constituia 1302 oameni. Satul Darcăuți a fost menționat documentar în anul 1586.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.