17 august 2012, 12:45 Kaleidoscope views 9196
17 august 2012, 12:45 Kaleidoscope views 9196

Pantofii florali – în tendinţele toamnei 2012


Foto: whicdn.com 

Una din tendinţele care a cucerit inimile în vara aceasta este “floral mix”. Imprimeurile cu diverse motive florale, de la cele foarte mărunte pînă la cele 3D au făcut furori, iar succesul lor a influenţat şi moda toamnei. Astfel, în prelungirea verii, noul sezon continuă în aceeaşi notă, încurajînd piesele florale să iasă în evidenţă.

Imprimeurile florale sînt  mereu bine apreciate, în fiecare sezon schimbîndu-se însă fie dimensiunea printului, fie cromatica şi tipul florile ce inspiră o anumită colecţie.

Macii, tradafirii, nuferii sau florile salbatice de cîmp sînt  cîteva dintre motivele interpretate de designeri în ultimele sezoane, ce au transformat piesele clasice în adevarate opere de artă.

Adaptabil oricărui tip de încălţăminte, printul floral este uşor de găsit pe modele de balerini, pantofi cu toc înalt, cizme şi bocanci sau pantofi de sport.

Extrem de feminin, între romantic şi jucăuş, printul floral îşi găseşte adepte printre fashioniste de toate vîrstele, care nu se tem să se joace şi fac un exerciţiu de creativitate încercînd să asorteze cat mai original o piesă florală.

 

Sursa: one.ro

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1559
Populația:
2375 locuitori

Visoca este un sat şi comună din raionul Soroca. Visoca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 40 km de orașul Soroca și la 196 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2375 de oameni. Satul Visoca fost menționat documentar în anul 1559.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.