17 august 2012, 09:41 Kaleidoscope views 7606
17 august 2012, 09:41 Kaleidoscope views 7606

O nouă modificare ar putea fi introdusă de Facebook


Foto: profi-forex.org 

Reprezentanţii Facebook au început, joi, să testeze o nouă modalitate de a introduce publicitate pe reţeaua de socializare, folosind un grup restrîns de utilizatori. Obiectivul lor este acela de a introduce reclamele direct în secţiunea "News Feed" de pe paginile utilizatorilor, informează TechCrunch.

Această modificare, ce le permite pentru prima oară firmelor să interacţioneze şi cu persoanele care nu le sînt "fani" pe Facebook, ar putea să devină obligatorie pentru toţi utilizatorii în cazul în care testul se va dovedi a fi un succes.

Se aşteaptă însă ca noile planuri ale reprezentanţilor Facebook să îi nemulţumească pe utilizatorii care consideră deja că există prea multă publicitate pe această reţea de socializare.

În momentul de faţă, companiile pot cumpăra publicitate care este afişată doar în partea dreaptă a ecranului atunci cînd utilizatorii folosesc acest site sau în secţiunea "Sponsored Stories". Noul sistem le va permite însă firmelor să plătească pentru ca reclamele lor să le apară utilizatorilor direct, fără a mai fi nevoite să îi atragă mai întîi ca "fani" ai propriilor lor pagini.

În urma unui studiu realizat recent pe un eşantion de aproape 2.000 de persoane din Marea Britanie care folosesc reţeaua de socializare în cauză, cercetătorii au descoperit că 53% dintre ele consideră deja că numărul reclamelor şi al paginilor oficiale destinate diferitelor branduri a devenit agasant.

Keywords:

internet

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1830
Populația:
434 locuitori

Constantineşti este un sat din cadrul comunei Goteşti, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Cantemir și la 150 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 434 de oameni. Satul Constantineşti a fost menționat documentar în anul 1830.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.