17 august 2012, 00:49 Kaleidoscope views 10356
17 august 2012, 00:49 Kaleidoscope views 10356

Vladimir Putin a devenit bunic

Preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, a devenit bunic miercuri, fiica sa cea mare, Maria, născînd un băieţel prin cezariană.

Primele speculaţii cu privire la ce nume va purta băieţelul au apărut. Se pare că acesta va fi botezat Vladimir, ca bunicul său, potrivit BTV News.

Deşi vestea că Putin are un nepoţel s-a răspîndit repede, serviciile secrete ruse le-au spus jurnaliştilor că nu trebuie încă să o difuzeze, însă au existat scurgeri de informaţii la agenţiile de presă.

Maria este fiica cea mare a preşedintelui rus, în vîrstă de 27 de ani. El mai are o altă fiică, Ecaterina, cu un an mai mică. Nu există foarte multe informaţii în presă despre cele două, deoarece tatăl lor a impus reguli stricte presei cu privire la intimitatea lor.

Presa a relatat că ambele au relaţii cu cetăţeni străini: Ecaterina era pe punctul de a se căsători cu fiul unui amiral sud-coreean (după cum scria The Telegraph în 2010), în timp ce Maria ar avea o relaţie cu un olandez. Ar fi vorba despre Jorrit Faassen, un olandez care a deţinut funcţii importante în mai multe subsidiare din Vest ale Gazprom.



Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1897
Populația:
9325 mii locuitori
Logo

Ocniţa este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Ocniţa. Amplasat  pe malul drept al rîului Nistru, la hotar cu Ucraina, oraşul se află la o distanţă de 230 km de Chișinău. Ocniţa este cel mai nordic punct feroviar din Republica Moldova. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 9325 locuitori. Apariţia Ocniţei este legată de construcţia, la sfîrşitul secolului XIX, a căii ferate Bălţi-Cernăuţi. Localitatea Ocniţa, care a stat la originile oraşului de azi, a apărut pe lîngă staţia Ocniţa în anul 1897.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.