07 april 2012, 16:06 Kaleidoscope views 5681
07 april 2012, 16:06 Kaleidoscope views 5681

Femeile și-au restabilit prioritățile

Femeile moderne au ajuns să gîndească din nou precum cele din generațiile trecute. Potrivit specialiștilor reprezentantele sexului frumos și-au restabilit prioritățile și pun iarăși pe primul loc familia.

Dacă pînă acum a existat o obsesie a femeilor pentru carieră, specialiștii susțin că acestea au tendința să pună din nou familia pe primul loc. În urma unui studiu recent, s-a ajuns la concluzia că 79% din reprezentantele sexului frumos au ca prioritate întemeierea unei familii și un stil de viață sănătos.

Cercetătorii spun că femeile tind să renunțe la ideea de a le face pe toate cu orice preț. Cele mai multe preferă să pună cariera pe locul doi, concentrîndu-se pe ceea ce le oferă cea mai mare satisfacție – familia și sănătatea.

Tocmai din acest motiv, spun specialiștii, sînt din ce în ce mai admirate vedetele care oferă modelul unei familiste, precum Kate Midlleton și nu cele precum Kim Kardashian.

Același studiu arată că femeile din ziua de azi nu mai resimt aceeași presiune pentru a arăta perfect, ca acum cîțiva ani și pun accent pe ideea de "a se simți bine în propria piele". Renunță la dietele drastice și nu mai acceptă în viața lor modelele nerealiste de femei cu trup perfect.



Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1908
Populația:
197 locuitori

Anini este un sat din cadrul comunei Lăpuşna, raionul Hînceşti. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Hîncești și la 53 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 197 de oameni. Satul Anini a fost întemeiat în anul 1908.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.