28 june 2012, 14:35 Kaleidoscope views 5748
28 june 2012, 14:35 Kaleidoscope views 5748

Facebook a impus utilizatorilor noi adrese de e-mail

Facebook, reţeaua de socializare cu 900 de milioane de utilizatori, a schimbat adresele clienţilor fără nicio notificare prealabilă, prin înlocuirea adresei de user cu @facebook.com, modificarea fiind introdusă de marţi, transmite Lenta.ru cu referire la Mashable. Fără ca să întrebe de cineva, Facebook a schimbat adresele de e-mail utilizate în rețeaua socială la @facebook.com. De azi nu mai avem adresele de yahoo și gmail setate pe Facebook ci doar cele pe @facebook.com.

Dacă cineva vă cauta informaţiile pe Facebook şi vrea să vă trimită un mesaj privat pe e-mail o pot face doar pe adresa de Facebook. Utilizatorii pot reveni la vechea adresă, însă fără o notificare din partea reţelei, e greu de spus cîţi îşi vor da seama de schimbare şi vor opta pentru anularea ei.

Modificarea se poate anula la secţiunea "Despre", de pe profilul utilizatorului, datele de contact sînt afişate pe coloana din dreapta, sub caseta cu "Informaţii de bază". În caseta cu "Date de contact", selectaţi opţiunea "Editează".

În fereastra care apare, vechea adresă de e-mail este setată pe "Hide from Timeline", opţiune care poate fi comutată pe "Show on Timeline". Adresa de Facebook care apare iniţial cu "Show on Timeline" poate fi dezactivată prin comutarea pe "Hide from Timeline".

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1425
Populația:
2510 locuitori

Pănăşeşti este un sat şi comună din raionul Străşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Pănăşeşti și Ciobanca. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Strășeni și la 30 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2510 oameni. Satul Pănăşeşti a fost menționat documentar în anul 1425.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.