18 may 2016, 15:30 Kaleidoscope views 10917
Iată cum arată proaspăta mămică Irina Tarasiuc (Foto)
18 may 2016, 15:30 Kaleidoscope views 10917

Iată cum arată proaspăta mămică Irina Tarasiuc (Foto)

Irina Tarasiuc si sotul sau, Sergiu Kovalsky, au devenit recent parinti pentru a doua oara. Cu toate astea, cei doi accepta invitatiile de a canta la nunti.

Astfel, cantareata a publicat recent niste poze de la o nunta cu specific armenesc, unde a purtat o tinuta neobisnuita. Irina a ales sa poarte o rochie in culori de bej si roz pal, cu un corset stramt si decolteu, iar in partea de jos a rochiei cu trandafiri. Pe langa asta, bruneta a purtat un accesoriu inedit pe cap, din mai multe pietre.

Desi a nascut acum o luna un baitel, Irina nu a adaugat multe kilograme in plus si arate bine, avand o silueta supla, la fel ca inainte de nastere. Astfel, acest lucru ii permite sa se intoarca la lucrul sau si sa apara la evenimente.

Source: perfecte.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1978
Populația:
1525 locuitori

Bugeac este un sat şi comună din UTA Găgăuzia. Bugeac este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 9 km de municipiul Comrat și la 97 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 1525 de oameni. Satul Bugeac a fost înființat în anul 1978.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.