20 august 2015, 16:24 Kaleidoscope views 9977
În Sankt Petersburg oamenii
20 august 2015, 16:24 Kaleidoscope views 9977

În Sankt Petersburg oamenii "s-au luptat" pentru mere moldoveneşti (Video)

În piaţa artelor din Sankt Petersburg, în ajun, sute de oameni, după circa 20 minute de "lupte" au lăsat mai nimic din două tone de mere moldoveneşti.

Împărţirea fructelor a fost organizată de eparhia locală cu prilejul praznicului Schimbarea la Faţă a Domnitorului. Organizatorii, care se aşteptau la asemenea aglomerare, au întreprins toate măsurile posibile: cărucioarele cu mere au fost îngrădite, iar locul de împărţire a fost demarcat de poliţişti, care explicau celor adunaţi regulile.

Însă totul a fost în zadar, imediat ce au fost sfinţite gloata s-a năpustit asupra cărucioarelor, a doborît obstacolele şi poliţiştii.

Source: infotag.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1923
Populația:
61 locuitori

Cotovca este un sat din cadrul comunei Dobrogea Veche, raionul Sîngerei. Localitatea este situată la 9 km de orașul Sîngerei și la 148 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 61 de oameni. Satul Cotovca a fost întemeiat în anul 1923.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.